"Delivering Project Performance...

We provide operational project management expertise and results-oriented services for support and execution of company-wide transformation projects."

Waarschijnlijk is uw interesse voor alles wat te maken heeft met beheer van projecten het motief van uw bezoek aan onze website.

U kan het niet beter getroffen hebben. Het beheren van projecten is ons beroep en unieke specialisatie.

Wij kunnen aan uw behoeften voldoen door te zorgen voor :

  • projectbeheer opleidingen als een door het Project Management Instituut geaccrediteerd organisme
  • management- en ondersteuningsystemen van projecten,  programma’s en portfolio’s
  • ad interim management van uw projecten of programma’s

Over welk type projecten of programma’s gaat het ?

Hun karakter en de sectoren zijn gevarieerd: van sales & marketing tot change management over farmaceutisch onderzoek of informatica in de distributie-, bank-, diensten-, telecomsector…

Wat zij echter allen gemeen hebben is dat ze:

  • meestal deel uit maken van het strategisch bedrijfsplan
  • duur en “in het oog springend” zijn
  • mensen en middelen bundelen die over het ganse bedrijf verspreid zijn
  • een invloed op de kernactiviteiten van het bedrijf hebben.

De ervaring van onze ingenieurs staat zonder enige twijfel op het hoogste niveau. Zij stellen niet alleen hun kennis en ervaring te uwer beschikking maar zij brengen ook hun energie en creativiteit mee, die onontbeerlijk zijn voor uw strategische projecten. Wij gebruiken de meest gangbare methodes en de standaarden op de markt. Onze benadering van beheer van projecten is dus makkelijk integreerbaar in de meeste bedrijven.

Het doel van onze site is uiteraard u zo snel mogelijk alle nodige informatie over ons bedrijf te geven. Wij hopen dat deze kennismaking u zal aansporen om meer inlichtingen over Davoise & Associates in te winnen. Indien dit het geval is dan hebben wij ons doel bereikt. Wij zullen al uw vragen graag beantwoorden.